Kategorier
Tandvård

Vad innebär att få estetisk tandvård i Stockholm?

Estetisk tandvård har med utseende att göra. Som att sätta en pärla på en tand eller göra en tandblekning. Men estetisk tandvård i Stockholm kan vara så mycket mera än en skönhetsbehandling.

Lena hade fått några av sina tänder förstörda vid en olycka för många år sedan. Tänder som gått av hade plockats ut och det var meningen att hon skulle få tandimplantat. Men Lena vara allergisk och kunde inte göra behandlingen. Skruvarna innehöll titan och var inget bra alternativ för henne.

Under många år hade hon dragit sig undan folk och undvikit fester. Självförtroendet minskade och livet var inte alls som innan då hon alltid var i farten.

Estetisk tandvård med keramik

Lyckan var total när hon hörde talas om en ny möjlighet till implantat. En klinik som gjorde alla typer av estetisk tandvård i Stockholm hade svaret på hennes problem. De använde nämligen, istället för titan, keramik i sina implantat.

Behandlingen sas vara lika bra som när man använder titan och hade lång hållbarhet. Lena tvekade inte utan bokade in en tid för konsultation.

Nu stod hon framför spegeln och granskade kvällens outfit. Det var dags för fest. För första gången på länge kände hon sig glad och såg fram emot att träffa vännerna. Hon mötte sina egna ögon i spegel och log sedan stort. Där såg hon en glad tjej med vackert bländande leende. Det pirrade till i magen. Äntligen kunde livet ta fart igen. Dags att gå – hon ville inte missa en sekund av kvällen.