Om oss

Vill du nå ditt bästa jag? Att hela tiden sträva efter att bli en bättre människa, att se bättre ut och att – framförallt – må bättre inombords är något som gör gott för oss. Det är när vi står stilla som vi slutar att utvecklas. På den här sidan ska vi ge dig tips som håller dig i rörelse.

Vi kommer att skriva om skönhet och där vi hela tiden fyller på ladan med nya tips, nya trender, nya produkter och ny fakta om olika skönhetsbehandlingar. Det senare är något vi inte backar för. Det är inte fusk att lägga sig under kniven: det handlar om att ta hjälp för att skapa ett utseende man trivs med. Vi kommer dock även att skriva om negativa sidor med denna industri – risker, konsekvenser, kostnader och så vidare.

Vi kommer även att lägga stort fokus på det inre välmåendet. Många idag mår dåligt och det är något som kryper längre och längre ner i åldrarna. Ångest, stress, utbrändhet, depressioner – hur kan vi minska allt detta och lösa dessa problem? Vi ska göra vårt för att hjälpa våra läsare och genom handfasta tips om träning, kost, avslappning så hoppas vi kunna bidra till ett ökad välmående och en bättre hälsa. Vi kommer att skriva med en lättsam, öppen och ärlig ton. Hoppas du ska trivas. Välkommen!