Kategorier
Träning

PT Utbildning som kan leda till jobb

Att arbeta som PT är drömjobbet om man tycker om att arbeta med människor som har intresse av träning och kost. En PT Utbildning gör det möjligt att få all den kunskap som krävs för att göra det.

Att utbilda sig till personlig tränare handlar inte bara om att skaffa sig ett bra jobb. Det handlar lika mycket om att ta hand om sig själv och utvecklas.

Under en PT-utbildning på distans har man hela tiden tillgång till de som håller i kursen och man kan få råd om allt från träning till kost och livsstil. I utbildningen ingår två träffar när man övar olika träningsmetoder i grupp.

Att plugga anatomi, rörelseanalys, fysiologi och träningslära ger motivation och trygghet. Till den utbildningen kommer också kurser i ledarskap, entreprenörskap och livsstilscoaching. Sammantaget får man en gedigen utbildning som gör att man utvecklas och får modet att ta steg man kanske inte vågat förut.

En PT Utbildning på distans som man själv bestämmer över

Utbildningen bygger på självstudier och det ingår en bok och kompendier som man läser i sin egen takt. Dessutom finns det digitalt material, ett visualiseringsprogram för PC och Mac och anatomi och rörelselära i 3D.

De fysiska träffarna ligger under helger så man kan lätt kombinera PT-utbildningen med ett vanligt jobb eller skola. Man väljer själv vilka helger som passar men det krävs att man läst in sig på teorin för att delta.

PT-utbildningen ger möjligheten och kunskaperna så att man kan jobba som personlig tränare och ge motivation till andra.